A JESZ II. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje: Kovácsics Ádám - Jesz

A JESZ II. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje: Kovácsics Ádám

Tisztelt Választópolgárok!

Azért vállaltam, hogy a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) országgyűlési képviselőjelöltje leszek, mert itt, ebben a közösségben találtam meg azt a fiatalos lendületet és tenni akarást, mely engem is arra ösztökél: cselekedjek.

A jelenlegi parlamentben nem látok olyan politikai erőt, amelyhez szívesen csatlakoznék, mert nem tudok egyetérteni a Fidesz megszorító politikájával, ugyanakkor a Jobbik számomra radikális eszméket képvisel, és mert egyik párt elképzelései sem indítják be Magyarország gazdaságát. Hiányzik egy hiteles polgári jobbközép erő, amely garanciája és mozgatórugója lehet az ország felemelkedésének. Meggyőződésem, hogy az Önök segítségével, a JESZ parlamenti párttá válásával a polgári jobbközépnek végre lesz valódi és hiteles képviselete az Országházban.

Megalakulásakor a JESZ a magyar politikai szervezetek közül elsőként vállalta, hogy markánsan képviseli az új nemzedék érdekeit. A fiatal generáció nem találja helyét az országban! A magyar felsőoktatási rendszer jelenlegi legnagyobb problémája, hogy egyre több fiatal menekül külföldre tanulni, mert a magyar diplomák a munkaerőpiacon drámaian leértékelődtek. Épp itt az ideje, hogy a kormány által ígért egyeztetések a hallgatók érdekképviselőivel megkezdődjenek, és végre valóban számításba vegyék: a fiatal generáció a jövő generációja. Ne tegyük tönkre jövőnket!

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség olyan értékeket képvisel, melyben a hagyományok megőrzése mellett számít a haladás technikáinak ismerete, és ezek megfelelő hasznosítása, mert csak ezek teszik lehetővé az itt élők és a jövő generációk minőségi életvitelét. Hiszem, hogy ez a Közösség újraindítja Magyarországot! Alapvető nézetünk ugyanis, hogy a kölcsönös egymásrautaltságban csak együtt veszíthetünk vagy együtt nyerhetünk. Megvalósítható programok képviseletével Önök valóban nyerhetnek.

Kérem, támogassák Közösségünket és személyemet ajánlószelvényükkel és szavazatukkal! Adjunk esélyt annak, hogy mindenki nyerhessen: indítsuk be újra Magyarországot!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem, keresse fel a JESZ online elérhetőségeit:

www.jesz.hu
www.facebook.com/joletesszabadsag
http://www.facebook.com/jesz.kovacsicsadam

Hívjon minket ingyenesen hívható telefonszámunkon: +3680204431

Ezeken a helyeken, ha van ötlete szívesen fogadjuk illetve ha szimpatizál elképzeléseinkkel akkor további információkkal szolgálunk programjainkról és a közösségről.

Tisztelettel,
Kovácsics Ádám

 

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

Kedves Olvasó!  /  bajkosokoray

  Átköltöztem. A jövőben (elsősorban) az alábbi címen publikálok majd: http://bajko-sokoray.blog.hu.   "Az oldalon elsősorban német politikával foglalkozom. Illetve német nyelvterületről származó eredeti írások és azok recenzi[...]

Legnagyobb napelem gyártók, 2021 elején - már nem a Jinko a legnagyobb  /  Gitche

A kínai napelemgyártók folyamatosan és jelentősen bővítik napelemes gyártói kapacitásaikat 2019 óta - írja a PV Tech a tavalyi év összefoglalása, és a 2021-es előrejelzések kapcsán. Ami még érdekes, hogy a legnagyobb egyre inkáb[...]

Még egyszer Paks II-ről  /  OrmosPéter

„Jobboldali vagyok, de ellenzem a paksi atomerőmű kibővítését.” Ez az a mondat, amit a médiában a legritkábban hallani. Amióta Orbán Viktor megegyezett Vlagyimir Putyinnal az atomerőmű építésének ügyében, a baloldal szárnyra k[...]

Elbukott a még nem is létező Bokros párt  /  okospista

A minap történései alapján úgy tűnik, hogy senor Bokros új konzervatív-liberális (sic-szerk.) párt elgondolása már csírájában szertefoszlott. Ugyanis Bokros hű vitéze, Kerék-Bárczy Szabolcs beintett a közgazdásznak (Panama? – s[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG