JESZ megemlékezések Antall József halálának 20. évfordulóján - Jesz

JESZ megemlékezések Antall József halálának 20. évfordulóján

2013. December 14.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) tagjai Antall József halálának 20. évfordulóján országszerte, és határon túlra is elvitték a megemlékezés virágait a néhai miniszterelnök szobraihoz és emlékműveihez. Makay Zsolt a JESZ elnöke, mint az egyetlen határon túlról származó magyar pártelnök, Zágrábban, az Antall József utcában álló Antall szobornál rótta le kegyeletét. A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség tagjai, ahol tehették 18 óra 8 perckor tartották megemlékezésüket. A JESZ azért ezt az időpontot választotta, mert 20 évvel ezelőtt éppen ekkor szakította meg adását a Magyar Televízió, hogy bejelentse a kormányfő halálhírét.


Makay Zsolt, a zágrábi Antall József szobornál 

"Tiszteletünk jeléül koszorút helyezünk el tehát Antall Józsefre emlékezve a Miniszterelnök szobrainál Zágrábtól Miskolcig vagy Csongrádtól a főváros első kerületéig. (Fotók holnap a jesz.hu-n.) A hagyaték örököseiként nap mint nap kötelességünk az antalli értékek és eredmények megtartása és megerősítése. A megemlékezés részeként kötelességünk ma erősfogadalmat tenni arra is, hogy e hagyatékot képviselve és továbbgondolva mindent elkövetünk a 2014-es választások emlékezetessé tétele érdekében.

 Tisztelettel kérlek mindnyájatokat, hogy töltsük a ma estét a megemlékezéshez méltó hangulatban. 1993-ban ezen a napon, december 12-én jelentették be közösségünk és a legújabb kori magyar politika legnagyobbjának halálhírét. Húsz éve hunyt el Antall József."

Részlet Makay Zsolt elnök Antall József halálának 20. évfordulóján a tagságnak írt leveléből

 

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG