A JESZ fiataljai lezárták az ATV bejáratát - Jesz

A JESZ fiataljai lezárták az ATV bejáratát

2013. February 01.
A JESZ fiataljai lezárták az ATV bejáratát

 A tegnapi napon a JESZ U21 aktivistáit odaláncolták magukat az ATV bejáratához.

 A figyelemfelkeltő falshmobbal a fiatalok célja az volt, hogy felhívják az ATV káros műsorszerkesztési politikájára a figyelmet, hiszen a csatorna folyamatosan nyilvánosságot ad Bokros Lajosnak, a mandátumtolvajok királyának. Az akciót nagy meglepetéssel vették tudomásul az ATV munkatársai, majd értesítették a rendőrséget.

Bokros Lajos meghívásával a csatorna folyamatosan legalizálja a hazudozást és az erkölcstelenséget, az akció részvevői ezt elégelték meg.

2013. február 4-én az ATV START című műsorának vendége lesz Bajkó-Sokoray István, aki az akcióról fog hiteles tájékoztatást adni.

 Az ATV videója a tegnap történtekről:

Az ATV főszerkesztőjének küldött levelünk: 

Tisztelt Szlazsánszky Ferenc!

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Bajkó-Sokoray Isván vagyok, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) általános és kizárólagos jogutódjának, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség U21 ifjúsági tagozatának alelnöke. 

A mai napon aktivistáinkkal figyelemfelhívó szándékból 15:00 órától lezárjuk az ATV székházának bejáratát. A tiltakozásunkkal arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ATV folyamatosan teret enged a hazudozó és erkölcstelen Bokros Lajosnak, aki ellopta a párt EP mandátumát.

Döbbenetesnek tartjuk, hogy azok után, hogy az elmúlt időszakban Bokros Lajos számos hazugsága, átverése látott napvilágot, az ATV még mindig folyamatosan vendégül látja a mandátumtolvajok királyát. Ezért az aktivistáinkkal figyelemfelkeltő szándékkal egy órára lezárjuk és odaláncoljuk magukat az ATV székházának bejáratához.

Aki nyilvánosságot ad Bokros Lajosnak, az legalizálja a hazudozást, az erkölcstelenséget és ez nagyon káros üzenet a magyar társadalom tagjainak, aminek azonnal véget kell vetni. 

Úgy gondoljuk, hogy az ATV színvonala és minősége bár figyelemre méltó lehetne, de minden alkalommal veszít presztízséből, amikor nagy szeretettel vendégül látják hazánk legnagyobb hazudozóját, Bokros Lajost.

Nyugodtan kijelenthető, hogy Bokros Úr egy személyben testesíti meg mindazt, ami miatt ma a magyar választópolgárok többsége bizalmatlan a politika és a politikusok iránt. Jómagam fiatalként pont azért kezdtem el a közélettel foglalkozni, hogy ezt a tendenciát megállítsuk, majd fokozatosan nyerje vissza tisztességét a közélet. Ehhez viszont becsületes, a közösségüket és a választókat nem átverő és megtévesztő személyekre van szükség. Azt gondolom – de javítson ki, ha rosszul érzem–, hogy a közélet tisztességének helyreállítása Önökön, a média képviselőin is múlik.

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Amennyiben nincsenek tisztában Bokros Lajos hazugságaival, becstelenségeivel, szívesen állok bármilyen formában rendelkezésükre. Nagyon szívesen felvilágosítást adok arról, hogy Bokros Lajos milyen ember valójában, és mit ér egy olyan ember szava, aki az aláírásával tett vállalását sem tartja be.

Bizakodok abban, hogy akciónk felkelti a figyelmét és a jövőben az ATV ilyen szempontokat is figyelembe véve válogatja meg, kiket hív meg műsoraiba.

 

Budapest, 2013-01-31                                                          Tisztelettel,

                                                                                              Bajkó-Sokoray István

                                                                                              JESZ U21, alelnök

 

 

 

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

Még egyszer Paks II-ről  /  OrmosPéter

„Jobboldali vagyok, de ellenzem a paksi atomerőmű kibővítését.” Ez az a mondat, amit a médiában a legritkábban hallani. Amióta Orbán Viktor megegyezett Vlagyimir Putyinnal az atomerőmű építésének ügyében, a baloldal szárnyra k[...]

Kedves Olvasó!  /  bajkosokoray

  Átköltöztem. A jövőben (elsősorban) az alábbi címen publikálok majd: http://bajko-sokoray.blog.hu.   "Az oldalon elsősorban német politikával foglalkozom. Illetve német nyelvterületről származó eredeti írások és azok recenzi[...]

Napelemgyártók top 10-es listája 2019-ben  /  Gitche

Megjelent a napelemgyártók top 10-es listája is, nem sokkal a cellagyártók hasonló rangsora után.  Az első helyen nincs változás, a Jinko tartja vezető helyét, de néhány cég előretört a tavalyi hasonló listához képest. A legnagyo[...]

Elbukott a még nem is létező Bokros párt  /  okospista

A minap történései alapján úgy tűnik, hogy senor Bokros új konzervatív-liberális (sic-szerk.) párt elgondolása már csírájában szertefoszlott. Ugyanis Bokros hű vitéze, Kerék-Bárczy Szabolcs beintett a közgazdásznak (Panama? – s[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG