Bokros Lajos sorsa (Echo TV) - Jesz

Bokros Lajos sorsa (Echo TV)

2013. March 25.
Bokros Lajos sorsa (Echo TV)

Újabb tiltakozásba kezdett a JESZ Bokros Lajos háza előtt - közölte Kovács Zoltán a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) mandátum-visszaszerzési biztosa az Echo Tv Napi aktuális című műsorában. (Echo TV, 2012. november 27.)
 

A mostani tiltakozásnak 3 célja van, az egyik hogy véget vessünk a hazudozásnak, a bujkálásnak, a második célja az hogy felhívjuk a közvélemény figyelmét arra, Bokros Lajos egy személyben testesíti meg azt, amiből a magyar választópolgárok már kiábrándultak, a harmadik cél pedig hogy a jobboldalnak közösen álljon ki azért, hogy a köztudottan baloldali liberális személyek ne próbálkozzanak jobboldali konzervatív pártot alapítani- mondta Kovács Zoltán.

A JESZ véleménye szerint Bokros ellopta az EP mandátumot és ráadásul a munkáját sem végzi jól, becsapta a választókat és a Jólét és Szabadság Demokrata Közösséget is.

AZ EP képviselő aláírásával vállalta, hogyha a közösség visszakéri, visszaadja a mandátumot. A visszahívás megtörtént és Bokros Lajos még mindig nem adta vissza a mandátumot, ebben például hazudott- hangsúlyozta a JESZ biztosa.

Hozzátette továbbá: Az is hazugság volt mikor azt állította Bokros, hogy nem volt MSZP tag, hiszen erre ma már írásos bizonyíték is van, és az is kiderült, hogy tagdíj tartozás miatt rúgták ki a szocialista pártból.

Kovács Zoltán úgy vélte, a politikus azért szeretne új pártot alapítani, mert már sehol nem fogadják be. A jobboldal közös felelőssége, hogy ne tudjon a jobboldalon új pártot alapítani.

(Echo TV)

Echo TV, Híradó (2012. nov. 27.)  http://www.youtube.com/watch?v=ksVUWHzyiw0

  

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

Még egyszer Paks II-ről  /  OrmosPéter

„Jobboldali vagyok, de ellenzem a paksi atomerőmű kibővítését.” Ez az a mondat, amit a médiában a legritkábban hallani. Amióta Orbán Viktor megegyezett Vlagyimir Putyinnal az atomerőmű építésének ügyében, a baloldal szárnyra k[...]

Legnagyobb napelem gyártók, 2021 elején - már nem a Jinko a legnagyobb  /  Gitche

A kínai napelemgyártók folyamatosan és jelentősen bővítik napelemes gyártói kapacitásaikat 2019 óta - írja a PV Tech a tavalyi év összefoglalása, és a 2021-es előrejelzések kapcsán. Ami még érdekes, hogy a legnagyobb egyre inkáb[...]

Kedves Olvasó!  /  bajkosokoray

  Átköltöztem. A jövőben (elsősorban) az alábbi címen publikálok majd: http://bajko-sokoray.blog.hu.   "Az oldalon elsősorban német politikával foglalkozom. Illetve német nyelvterületről származó eredeti írások és azok recenzi[...]

Elbukott a még nem is létező Bokros párt  /  okospista

A minap történései alapján úgy tűnik, hogy senor Bokros új konzervatív-liberális (sic-szerk.) párt elgondolása már csírájában szertefoszlott. Ugyanis Bokros hű vitéze, Kerék-Bárczy Szabolcs beintett a közgazdásznak (Panama? – s[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG