Miről beszélt Bokros október 23-án? (Echo TV) - Jesz

Miről beszélt Bokros október 23-án? (Echo TV)

2014. January 21.
Miről beszélt Bokros október 23-án? (Echo TV)

Echo TV / Napi aktuális / Miről beszélt Bokros október 23-án? 

„Óriási bajban lehet a baloldal, ha nekik egy ilyen kiégett, hazug és gyakorlatilag nyugdíjas politikusra van szüksége” (2013. 10. 24., 19:20)

"Élesen kritizálta az Echo Tv-ben Bajkó-Sokoray István, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ifjúsági tagozatának alelnöke Bokros Lajos EP-képviselő október 23-ai „újkommunistázós” felszólalását. „2014-ben nem szokásos választás, hanem népszavazás lesz. Népszavazás arról, hogy tűrjük-e tovább a FIDESZ kormányzásnak álcázott pusztítását, a fortélyos félelem rendszerét. Nem tűrjük!” – többek között ezt mondta Bokros Lajos október 23-án. Mint fogalmazott: Ha elzavartuk az új-kommunistákat, akkor sürgősen ki kell dolgozni egy olyan új választójogi törvényt, amelyik akár már 2016-ban újra lehetővé teszi a valóban szabad választásokat.  

Bajkó-Sokoray István, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ifjúsági tagozatának alelnöke az Európai Parlament képviselőjének szavaira reagálva felhívta rá a figyelmet, hogy Bokros maga is tagja volt az MSZMP-nek, sőt aktív kádere is volt a leninista pártnak, így felmerül a kérdés, hogy honnan veszi a bátorságot, hogy új kommunistákról beszéljen. Hozzátette: óriási bajban lehet a baloldal, ha nekik egy ilyen kiégett, hazug és gyakorlatilag nyugdíjas politikusra van szüksége, mint Bokros Lajos. Bajkó-Sokoray István arról is beszélt, hogy Bokros Lajos továbbra is folyamatosan veszi fel a 4-5 millió forintokat az Európai Parlamentből úgy, hogy szinte semmit sem csinál." 

http://www.echotv.hu/napi-aktualis-2013-10-24-mirol-beszelt-bokros-oktober-23-an 

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG