MNO: Önállóan, 106 jelölttel indul a JESZ - Jesz

MNO: Önállóan, 106 jelölttel indul a JESZ

2013. October 09.
MNO: Önállóan, 106 jelölttel indul a JESZ

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) önálló pártlistával indul a 2014-es országgyűlési választásokon – olvasható a párt honlapján, ahol megosztják azt az információt is, hogy a JESZ mind a 106 választókerületben képviselőjelöltet kíván állítani. 

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség országos gyűlése az önálló indulás mellett arról is döntött, hogy a párt nyitott minden olyan társadalmi szervezet felé, amely egyetért a JESZ Új Polgári Magyarország elnevezésű választási programjában megfogalmazott társadalmi célokkal – írja közleményében az MDF utóda. Közlésük szerint „a párt programjának legfontosabb eleme az ország bérfelzárkóztatásának megindítása az Európai Unió átlagához. Ennek megfelelően a JESZ 4 év alatt 40 százalékos béremelést vállal”.

Emellett a JESZ elkötelezi magát a kultúrnacionalizmus mellett, azaz egy-két generáción belül a magyar nemzetet a legképzettebb, legműveltebb közösségek közé kívánja vezetni. A párt gyűlésének képviselői egyetlen ellenszavazat mellett, tartózkodás nélkül fogadták el a Makay Zsolt pártelnök által képviselt stratégiát, s annak végrehajtására kérték.

(Magyar Nemzet Online)

Eredeti link: mno.hu/belfold/onalloan-106-jelolttel-indul-a-jesz-1188782

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG