Jesz

Sajtóközlemények

A jesz köszönetét fejezi ki a választóknak, hogy támogatták az új politikai nemzedék jelöltjét. / 2011. October 03.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (jesz) Budapest, II. kerületében összegyűjtötte a szükséges számú kopogtatócédulát ahhoz, hogy jelöltje elindulhasson az időközi országgyűlési választáson.

Életének 76. évében elhunyt Makovecz Imre
Életének 76. évében elhunyt Makovecz Imre / 2011. September 28.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség tagjai mély fájdalommal értesültek Makovecz Imre haláláról.

Elolvasom
A kormány kezdjen vizsgálatot, hogy miért akartak közérdekű adatokat eltitkolni a paksi atomerőmű vezetői / 2011. September 10.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (jesz) a legnagyobb örömmel üdvözli a Fővárosi Bíróság döntését, amelyben kötelezte a Magyar Villamos Művek Zrt.-t a paksi atomerőmű tervezett bővítéséről szóló Lévai projekt adatainak nyilvánosságra hozatalára. A jesz szerint ugyanakkor megdöbbentő, hogy a nyilvánosságra hozatalhoz bírósági döntés volt szükséges, miután egy hasonló pert már elveszített a Magyar Villamos Művek Zrt.

Elolvasom
A jesz nemet mond a XX. század technikájára, és igent a XXI. század vívmányaira
A jesz nemet mond a XX. század technikájára, és igent a XXI. század vívmányaira / 2011. September 05.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (jesz) rendkívüli Országos Gyűlése arról döntött, hogy népszavazási kezdeményezést indít annak érdekében, hogy az ország mondjon nemet az atomenergiára. A jesz a paksi beruházás helyett meghirdeti a No REZSI programot.

No REZSI
No REZSI / 2011. September 02.

A Jólét és Szabadság (jesz) Demokrata Közösség meghirdeti Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházás programját, amely az emberek számára meghozza a valódi jólétet és szabadságot. A program neve: No REZSI.