Jesz

JESZ: el a kezekkel a Pető Intézettől!
JESZ: el a kezekkel a Pető Intézettől! / 2013. September 19.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) szerint méltatlan és elfogadhatatlan az a pártpolitikai csatározás, amely a Pető Intézet körül folyik.

Elolvasom
85 éves Boross Péter, a harmadik Magyar Köztársaság és a MDF második miniszterelnöke / 2013. August 27.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség megkülönböztetett tisztelettel köszönti Boross Pétert 85. születésnapja alkalmából. A rendszerváltás helyettes csapatkapitányára, aki Antall Józseftől vette át a csapatkapitányi karszalagot, a véghajrájában az a feladat várt, hogy megszilárdítsa egy olyan új demokrácia alapjait, amely a szabadság és a szociális piacgazdaság ígéretével kecsegtetett 15 millió magyart.

JESZ: válságban az állam
JESZ: válságban az állam / 2013. August 20.

A magyar államalapítás évfordulóján a JESZ arra figyelmeztet, hogy éppen az állam válsága nyomorítja meg az itt élőket.

Szabotál az E.ON?
Szabotál az E.ON? / 2013. July 26.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) információi szerint a német tulajdonban lévő E.On áramszolgáltató, a szigorú törvényi előírások ellenére akadályozza, szigorúbban fogalmazva szabotálja a magyar családok napelemei által termelt zöldáram átvételét.

JESZ: július 4-én a szabad világ minden polgára és nemzete ünnepel
JESZ: július 4-én a szabad világ minden polgára és nemzete ünnepel / 2013. July 05.

Az Amerikai Egyesült Államok július 4-én ünnepli a Függetlenségi Nyilatkozat elfogadását és kihirdetését.

Elhunyt Horn Gyula volt miniszterelnök
Elhunyt Horn Gyula volt miniszterelnök / 2013. June 20.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ezúton is részvétét fejezi ki Horn Gyula volt miniszterelnök (1994-1998) családjának, hozzátartozóinak, barátainak.