Jesz

NYÍLT LEVÉL A FIDELITAS ELNÖKÉNEK

2012. December 06.
NYÍLT LEVÉL A FIDELITAS ELNÖKÉNEK

Oszlassa fel magát a Fidelitas!

 

 

Tisztelt Ágh Péter! Tisztelt Elnök Úr!

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) U21 ifjúsági tagozata szerint a Fidelitas 17 parlamenti képviselője csődöt mondott. Szó nélkül bámulják, ami a felsőoktatásban zajlik. A Bibliát nem szó szerint idézve, állnak, mint Bálám szamarai a hegyen. (Számok könyve 24. fejezet) Ezért tisztelettel azt javasoljuk, ha nem tudják megvédeni a fiatalok érdekeit: oszlassa fel magát a Fidelitas. Önök hallgatásukkal tüntetnek, amikor egy olyan javaslat születik, miszerint az idei majd 30 ezres államilag finanszírozott helyből jövőre mindössze 10.480 maradjon. Már a 30 ezres keretszám is elfogadhatatlanul kevés volt.

Tisztelt Elnök Úr!

Emlékszik még a 2008-as tandíj ellenes kampányukra? Emlékszik arra, hogy mit ígértek akkor? Emlékszik arra, hogy azt mondták, a tandíj elüldözi a fiatalokat az országból? Emlékszik arra, hogy Ön 2007-ben azt mondta: a tandíj miatt csökkent a felsőoktatásba jelentkezők száma! Azt is mondta: a tandíj elfogadhatatlan!

Ha nem hinne Nekem, a Fidesz honlapján visszanézheti magát.

Tisztelt Elnök Úr!

A fiatalok érdekképviseletének tekintetében a Fidelitas hiteltelen, megbukott, hiszen Önök mindvégig asszisztáltak a kormány felelőtlen „oktatási reformjához”. Röghöz kötés, folyamatos forráskivonás az oktatásból, a tandíj bevezetése mind-mind olyan lépések, amit Önök is megszavaztak. Kérem álljanak ellen! Ha nem tudnak, akkor vonják le a megfelelő konzekvenciát és oszlassák fel a Fidelitast!

Amennyiben a kormány tervei megvalósulnak, miszerint jövőre 10.480 államilag finanszírozott hallgató vehet részt a felsőoktatásban, kérem Ön is vonja le a személyes konzekvenciáit, s folytassa más szakpolitikában a munkáját, s ne a fiatalok "érdekképviseletében" jeleskedjen!

Mi fiatalok biztosan nem kérünk abból, hogy Önök bármilyen módon képviseljék az ifjúság érdekeit.

 

Budapest, 2012. december 6.

 

Megtisztelő válaszát várva:

 

                                                                                                          Kovács Zoltán

                                                                                                          JESZ U21, elnök

 

jesz KÖZÖSSÉG:

BLOGROLL

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

 /  

[...]

ESEMÉNYNAPTÁR

jesz KÖZÖSSÉG