Nyílt levél Bokros Lajos EP képviselő Úrhoz! - Jesz

Nyílt levél Bokros Lajos EP képviselő Úrhoz!

2012. January 14.
Nyílt levél Bokros Lajos EP képviselő Úrhoz!

Tisztelt Képviselő Úr!

Kovács Zoltán vagyok a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség U21 ifjúsági tagozatának vezetője.

Nemrég óta vagyok tagja a Magyar Demokrata Fórum jogutód szervezetének a Jólét és Szabadság Demokrata Közösségnek. Nagy lendülettel és hittel kezdtem el a munkát, hogy egy új nemzedék számára kiutat keressünk abból a zűrzavarból, amely úgy tűnik a múlt nemzedékének örökségeként ránk marad. Se Dávid Ibolya volt pártelnökkel, se Önnel nem volt szerencsém személyesen találkozni, így azt hiszem nyugodtan mondhatom, előítéletek nélkül kezdtem el ismerkedni a szervezet múltjával és a fellelhető dokumentumokkal. Jelenleg azt látom, hogy belépő tagjaink hiába fizetik lelkiismeretesen a tagdíjat, hiába dolgoznak néha emberfelettien sokat, az eredmény alig látszik. Pénzünket szó szerint elviszi a múlt adóssága, az Ön kampányára fordított és teherként itt maradt 400 millió forint tőketörlesztése és kamatai. Szüleimtől úgy tanultam, mindenhonnan úgy távozzak, hogy ne maradjak adósa senkinek, se anyagi, se erkölcsi értelemben, különösen akkor, ha valami útravaló is jutott Nekem. Az Ön esetében nem is akármekkora, havi több milliós fizetés és költségkeret. Természetesen nem akarnék ítélkezni senki felett, pláne a másik fél meghallgatása nélkül. Mindezek miatt egy személyes találkozóra invitálom Képviselő Urat, hogy megismerhessem az Ön álláspontját ebben a kérdésben. Ön többször elmondta mennyire szeret tanítani, mennyire szereti a fiatalokat, így nagyon bízom pozitív válaszában.

Budapest, 2012-01-14

Előre is köszönettel: